En kväll med massor av äventyr

Så var det dags för examination och avslut av Adventure Academy 2020, hos Downtown Camper i Stockholm. Alla eleverna fick visa film från sommarens äventyr, och sedan en stund i rampljuset med att presentera äventyret och svara på åskådarnas frågor. Det var en härlig blandning av äventyr, med vandring, kajaking, klättring och många cykeläventyr.

Alla examinerades och nu har året med Adventure Academy kommit till ända. Lite tråkigt, i och med att året varit speciellt (med tanke på Covid 19 och dess restriktioner) och vi inte hunnit träffas lika ofta som det var tänkt. Vi ser nu framemot att fortsätta vårat arbete med att skapa oförglömliga äventyr och fortsätta träffas på mindre dagsäventyr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *