Hell Week

Förra veckan gick Hell Week för Adventure Academys elever av stapeln. En fem dagars resa med mycket tuff fysisk aktivitet, utan både mat och sömn. En prövning, ett äventyr i sig, där man verkligen får reda på hur man fungerar under dessa situationer. Lärorikt och riktigt jobbigt.

Dagen började i Pampas Marina och ett besök hos Melker Kayaks. Där fick vi ställa in våra kajaker som vi skulle använda under äventyret. Efter en snabb briefing och lite film inspelning, så togs (sedvanligt) våra mobiltelefoner och ALLT ätbart ifrån oss. Då menar jag ALLT. Sedan satte vi oss i våra bilar och begav oss upp till Barnens Ö och Assö. Där vi startade vår hell week…

Vi paddlade från ca 13 till 23 innan vi slog läger för naten. Då hade vi haft ett otroligt strålande väder, men också hunnit med ett riktigt skyfall. Trötta och blöta slog vi upp våra tält och lade oss. Innan briefades vi att det var samling, packat och klart i kajakerna 03.00, för att möta soluppgången! och så här gick det på. Mycket paddling och enormt långa dagar, utan vare sig mat eller ordentlig sömn. Efter några dagar övergick allt till att packa om i ryggsäck för vandring. Då hade vi hunnit öva på att ta oss i och ur kajak som välter, upp till 1,5 meter höga vågor på öppet hav osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *