Hitta Ut

Hitta ut är Uppsalas största friskvårdsprojekt där alla som är med och motionerar upptäcker nya platser och samtidigt ges en möjlighet att stärka sammanhållningen på arbetsplatsen.

Från och med 18 april kan man få en karta med fler än 100 checkpoints vid vackra och intressanta platser runt om i Uppsala. Kartan delas ut tillsammans med UNT men finns även i kartställ runtom i Uppsala. Med hjälp av kartan och/eller en GPS letar man sedan rätt på så många checkpoints som möjligt. Ju fler checkpoints som registreras, desto större chans att vinna fina priser.

Hittaut i Uppsala drivs av OK Linné och i år blir 6:e året de genomför projektet. Kartan som de tar fram täcker hela Uppsala med närliggande skogsområden. Runt 150 checkpointsplaceras ut över hela Uppsala som du med hjälp av kartan ska hitta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *