Start av Påskveckan…

Strålande sol och mycket snö, ja så börjar denna vecka. Fantastisk skidåkning i Sälenfjällen, närmare bestämt Lindvallen. Sista helgen innan den stängs ner för denna säsong (på grund av Covid19). Trist men kanske nödvändigt.

Men ändå en härlig tid, kanske den bästa i fjällen, Påsken, den vecka man ser fram emot varje år. Fantastiska vandringar, turer, skidåkning m m. Allt sker i naturen denna vecka. Fiske i Västerdalälven ska vi också hinna med.

Nu är det också hög tid för mer planering av sommarens äventyr, vandringen mellan Sälen och Åre. Södra Kungsleden går egentligen mellan Sälen och Storlien, men jag gör om den lite, då det är lättare/smidigare att ta sig hem ifrån Åre. Mest funderar jag över vatten/snöläget högre upp, då det finns mycket snö kvar i fjället. I vissa skogspartier och sollägen har det börjat töa ganska bra och stigarna börjar komma fram. Längtar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *