Robens Pure Outdoor Passion

Robens har kombinerat några av deras bästa produkter, oavsett om du reser till fots, förbereder dig för alla väder eller vill lyxcampa (a´la Glamping) med stil. Kvalitetsutrustning är avgörande och därför är Robens fokuserade, högpresterande produktsortiment designat efter dina specifika behov

I går kväll hade vi en härlig presentation, föreläsning via Skype. Vi kunde ej, i dessa rådande Covid-19 tider, träffas utan fick lösa det via mötesfunktionen i Skype. En mycket informativ och trevlig stund med alla elever på Adventure Academy 2020 samt René hos Robens.

Vi lärde oss allt om hur man bör tänka vid inköp av friluftsutrustning. Vi talade om olika tält och dess typer, liggunderlag, kök, sovsäckar osv. En bra informativ utbildning….

https://www.robens.de/sv-se Bilderna nedan är från Robens

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *